U bent ondernemer en het loopt allemaal wel. Maar u vraagt zich toch af: hoelang nog? Tijden veranderen; dus ook de wensen van uw klanten. Maar hoe zorgt u ervoor dat wat u te bieden heeft, aansluit en blijft aansluiten bij de veranderende klantwensen? Of misschien bent u nog geen ondernemer, maar loopt u al een tijdje rond met het idee om een bedrijf te starten. U vraagt zich echter af ‘de markt’ wel zit te wachten op wat u te bieden heeft.

Veranderingen in de omgeving dwingen bedrijven ertoe om de manier waarop waarde wordt gedefinieerd en gecreëerd te heroverwegen. Want, anno 21e eeuw is ‘waarde’ aan verandering onderhevig. En ook het waardecreatieproces ontkomt er niet. Niet langer staat het leveren van toegevoegde waarde centraal. Vandaag de dag draait het om de cocreatie van waarde. Tijdens deze praktische, participatieve workshop kijken we naar wat al die veranderingen voor uw waardepropositie betekenen? Is uw waardepropositie eigenlijk wel toekomstbestendig?

WORKSHOP
De workshop bestaat uit twee delen: een instructiedeel en een toepassingsdeel.

 • De workshop op 9 juni 2018, 08.30-17.00 uur: Tijdens deze praktisch, participatieve en intensieve workshop kijken we naar de begrippen ‘waarde’, ‘waardecreatie’ en ‘waardepropositie’. Wat is waarde? Wie bepaalt wat waarde is? Hoe creëeren we waarde? En hoe kan ik de waarde die nu wordt geleverd worden verbeterd? Dat doen we in groepsverband aan de hand van een ‘case’, zodat je vrijelijk met elkaar kunt discussiëren en van elkaar kunt leren. Aan het einde van de dag hebt u, mede dankzij de dialoog, een goed begrip van hoe u het geleerde kunt toepassen op uw specifieke situatie.  In de navolgende dagen past u de verworven kennis en inzichten zelfstandig toe op uw organisatie of business idee.
 • De individuele coachingsessie op 22 of 23 of 29 of 30 juni 2018: Tijdens de individuele coachingsessie van 50 minuten, lopen we dan samen door uw waardepropositie en ontvangt u feedback. Na de coachingsessie hebt u een goed beeld van welke waarde u wilt creëeren en wat daarvoor nodig is. Tussen de workshop en de coachingsessie zit 2-3 weken, zodat u voldoende tijd hebt om de verworven kennis te laten landen om daar vervolgens mee aan de slag te gaan. Tijdens de instructiedag wordt een indeling gemaakt voor de coachingsessie.

LEERDOELEN
Wat leert u tijdens deze participatieve, intensieve workshop?

 • Wat is waarde?
 • Waardecreatie en -innovatie: van Goods-Dominant Logic naar Service-Dominant-Logic.
 • Uw waardepropositie: hoe pakt u het aan?
 • Een goed begrip van de waarde die uw bedrijf creëert.
 • Een waardepropositie toegespitst op uw bedrijf.
 • Vertrouwen in de haalbaarheid van uw doelen en strategie.
 • Een netwerk van gelijkgestemden die met hetzelfde vraagstuk rondlopen.

VOOR WIE?
Ondernemers die een paar jaar bezig zijn, ongeacht de branche. Of u hebt een startupdroom of bent net gestart. Wat u  bindt is dat eenieder heeft aan reflectie.

PRIJS
€ 395 (incl. BTW) bestaande uit:

 • Workshop, 08.30-17.00 uur (lunch, drankjes en versnaperingen zijn inbegrepen).
 • Individuele coachingsessie van 50 minuten; de indeling wordt gemaakt tijdens de workshopdag.

20180408 Direct inschrijven CSI

Over de trainers?
Linda Hovestad, SMP is een strategische Business coach en interimmanager met een no-nonsense houding en brede werkervaring in marketing en communicatie. Analytisch is Linda sterk. Met name in het snel doorgronden van het commerciële probleem en het overzien van het grote plaatje. Als allround marketeer is zij dan ook in staat grote hoeveelheden informatie eenvoudig naar de kern van het probleem te brengen. Als Business coach helpt Linda Hovestad Marketing en Strategie zowel startups als bestaande ondernemers met het behalen van de commerciële doelstellingen.

Drs. Banoyi Zuma, MBA heeft ruime ervaring in het begeleiden van profit en non-profit organisa-ties; zowel startups en scale-ups via haar consultancy Creative Scrum. Door haar achtergrond in en ervaring op het gebied van ondernemerschap, strategie, branding, marketing en communicatie is zij in staat om te snel te schakelen en te acteren op verschillende vraagstukken. Banoyi is een fervent aanhanger van interventies gebaseerd op de design methodologie.

ANNULERINGSREGELING/RESTITUTIE

 • Bij afzeggingen tot 14 dagen voor aanvang: 50% van de workshopprijs.
 • Bij afzeggingen tot 7 dagen voor aanvang: 75% van de workshopprijs.
 •